Декоративна акустика на теракот в кухня

Подовата настилка може да създаде нова визия на помещението. Тя трябва да е устойчива и за най-натоварената стая в къщата.

Кухнята е помещение, което налага практични и здрави решения, но не е необходимо да бъде скучна. Може да разнообразите с различни подови наситили за кухните, които често се сливат с кът за хранене в по-големи, отворени пространства. Тогава и подът може да бъде чудесен начин за обединяване на различни области на стаята, създавайки едно сплотено финално завършено ниво. Това е добра идея да изберете ламинат по същото време, заедно с палитра от цветове и материали използвани за стени, шкафове или кухненско обзавеждане. Това ще ви помогне да внесете светлина в дома и повече пролетно настроение.

Можете да изберете неутрални плоскости в големи формати или такива с модел и текстура, за да добавите взрив от цветове към вашата кухня подова настилка и пр.

Естественият паркет Пино Ноар като имитация от камък и дърво винаги е популярен избор и придава автентичност към схема. Ако сегашната тенденция е била порцеланов външен вид на естествени материали, то напредъкът в цифровата технология за изображения означава, подови настилки, които имитират външния вид на дърво, камък и дори бетон. Те могат да бъдат произведени на достъпна цена.

За да направите настилката избор, който работи за вас, вие ще искате да се има предвид следното:

Изберете вашия материал

Елегантността не е само въпрос на личен избор.

Модерните порцеланови плочки са склонни да бъдат най-устойчиви на износване, петна ​ и надраскване, както и лесни за почистване. Естественият камък ще продължи цял живот, ако са правилно инсталирани и запечатани. Дървените подове са топли и предлагат характер, но са склонни да бъдат по-малко издръжлив (въпреки че твърдата подова настилка може да бъде поправена.

Искате подово отопление

Като цяло, порцеланът и каменните невинаги са подходящи. Консултирайте се с вашия доставчик на паркет, преди да купите.

Помислете за модел

Добре оформените плочки могат да се използват за създаване на функция етажна „зона“ на площ. Естествените цветове изглеждат и са идеални за ретро пачуърк ефект, докато паркет модели оцветени текстурирани греди хвърлят модерен поглед върху традиционен и елегантен изглед.

Добра основа

Под ламината трябва да бъде чисто, сухо, структурно стабилно и равно, а повечето доставчици препоръчват използването на подходяща подложка за ламинат.

За повече вдъхновение и идеи за подови настилки в кухня, трапезария, хол разгледайте и онлайн предложенията за паркети.

Scroll to Top