Тайните около пазаруване на бански костюми

банскиПазаруването на бански може да изглежда като болезнено и безсмислено упражнение, но е възможно да се намери костюм, който се вписва по тялото ви така добре, че да ви кара да се чувствате повече от страхотно. Един проницателен бански купувач ще бъде наясно с всички предложения, описани, ако продължи да чете тази статия, при все това може да се спре и на допълнение към банския с РОКЛЯ ВИКИ.

Знаете вашия тип тяло. Вашата форма – където естественото разпространение на теглото – определя кои бански ще изглежда най-добре за вас. Мярката на бедрата в най-широката точка, талия при най-малката точка и около бюст в най-голяма точка са най-добра референция, тъй като банският оразмерява стайлинга и зависи от тези съотношения. Ето и някои нови интерпретации на формата на тялото ви:

Круша форма: Ако бедрата ви са значително по-широки от талията и бюст, то вероятно сте круша.

Ябълка форма: Ако талията е значително по-широка от бедрата и равна или почти толкова широка, то тогава може да е ябълка.

Пясъчен часовник форма: Ако имате бюст и бедра с една и съща ширина, но талията е значително по-малка, то най-вероятно се отнасяте към форма: класически пясъчен часовник.

Банан форма: Ако сте тънки, без значима разлика между бедрата, талията и бюста, вие сте с права форма. Такава често е сравнявана с плода банан.

Знаейки вече каква е формата на тялото ви, по-лесно бихте могли да подгответе себе си за покупка на бански.

Изберете подходящ бански. Има бутици, които се специализират в бански костюми (всичко от спортно облекло за басейна), така че направете проучване, за да намерите този, който ще работи за вас. Много марки за дрехи имат свои собствени граници бански налични в универсални магазини. Онлайн пазаруването е друга възможност, но е вероятно най-добре запазен за бански дубликати, а наред с това предлагат някои екстри или подновяване на марка.

Изберете цветове и материи, които ще подчертаят най-добрите ви черти или прикриват дефектните части. Тайната на добрият бански привлича окото. Това ще ви помогне да се чувствате по-комфортно, както и ако търсите най-доброто от себе си.

Scroll to Top