Как да намерите SEO експерт, на който да се доверите

Жалко е, че заради поведението на няколко неетични фирми, SEO агенциите са разработили лоша репутация. Това е най-вече, защото някои от тях използват остарели техники, за да създадат бързи и лесни победи за своите клиенти. Но крайният резултат обикновено няма промяна в класирането или още по-лошо, Google поставя дузпа.

Разберете какво може да се обърка в направа на сайт:

Дори преди Google да стартира алгоритмична актуализацията, която поставя санкция на уеб сайтове, които агресивно изграждат връзки, една SEO компания може съвсем лесно да въздейства на бизнеса.

В продължение на много години Google активно търси сайтове, които купуват връзки или манипулират PageRank по други начини и след това ръчно ги санкционира.

Агресивните тактики на SEO използват, за да работят в краткосрочен план и това е причината за неетични SEO фирми правят това – те ще получат бързи резултати за своите клиенти.

За съжаление, Google е към този вид SEO тактика за изработка на онлайн магазин и ако вие или агенция предприема този подход, вашият сайт може да получите ръчно наказание от Google. Ръчна наказания често могат да бъдат решени, но само ако клиентът е напълно наясно с това, което е направено.

Имало е случаи на неетично SEO фирми изтриване на съобщения от Google в платформата за уеб администратори, за да покрие своите „черна шапка“ методи за изграждане на връзка от клиентите си. Дори и след като SEO компания е бил уволнен, той може да бъде много трудно за един клиент за разрешаване на употреба наказание без доклад на цялото изграждане на връзка дейност, която се извършва.

Разработване на дългосрочна стратегия

Добър SEO е винаги на дългосрочна стратегия. Ако искате бързи резултати трябва маркетинг за търсачки (SEM); един от най-ефективните SEM канали е Google Adwords. Това дава възможност на бизнеса да поставите линк към техния бизнес в горната част на резултатите от търсенето в Google или в цялата огромна мрежа от уебсайтове на издатели.

Сейф SEO, известен също като бяла шапка SEO, се фокусира върху две различни области. Първо, SEO започва на интернет страницата на клиента; оптимизиране фактори по-страницата, като например уеб копие, титли и хедъри, изображения и навигация. Посъветвайте се с Вашия SEO агенция каква работа те са в състояние да направи в тази област.

Линк сграда все още е важна област на SEO, но днес акцентът е върху маркетинга, PR и връзките с общността, за да насърчи хората да естествено, сочещи към обекта на клиента.

Посъветвайте се с Вашия SEO агенция как да отидат за изграждане на връзки към вашия бизнес и да поиска, ако пълните доклади се предоставят на всички дейности за изграждане на връзка.

Защото seo оптимизация на сайт включва достигане до собствениците на сайта и общности, много работа се извършва зад кулисите преди бизнес споменава или връзка се съобщава. Имайте предвид, че един-единствен съобщи връзка може да бъде резултат от часа на мрежи и маркетинг.

Настояват за доклади

Една добра SEO агенция следва да предостави пълни доклади за всички промени и резултати за изграждане на връзка. Всички промени на място трябва да бъдат документирани заедно с датата, са създадени нови страници със съдържание. Без добри доклади, че е невъзможно да се определи кои промени водят до положителни или отрицателни промени.

Всяка връзка е създадена следва да бъде съобщено, така че ако нещо се да се обърка вие сте в състояние да предприеме действия, за да имат връзки и съдържание отстранени.

Днес повечето SEO агенции са прозрачни в своите методи, но все още има няколко, които ще предприеме преки пътища за краткосрочни резултати, които биха могли да доведат до дългосрочни наказания. Както при всеки бизнес партньорство, за надлежна проверка се изисква при наемане на SEO компания.

Scroll to Top