Мода на презрамки – топ хитът за това лято

мода на презрамкиАкцентите в предстоящото лято са насочени към леките и удобни форми и допълнения в дамското облекло. С неустоим чар, загадъчност и удобство се нареждат жартиерните поли и рокли с презрамки тип тиранти.

Факти:

  • жартиери поли бяха хит през 90-те години на миналия век. Те присъстваха в женския гардероб с щапелни.
  • жартиери поли са с вградени презрамки и с висока талия.

Жартиери поли са в това лято и днес:

Ако искате да се потопите в горещата модна тенденция за лятото, изберете си един модел от тези поли. Тези поли са били носени от знаменитости като Алиа Бхат, Майли Сайръс и Кендъл Дженър още през 90-те години. Хубавот при тях е, че могат да се съчетават както с тениска, така и с бяла риза за повече визия тип офис облекло. Полите с презрамки, наподобяващи тиранти са чудесни за комбиниране и в ежедневието. Те могат да се обличат на обувки с висок ток сандали и дори маратонки.

Какво ще кажете за една жартиери пола?

Вариантът за уличен стил мода показва и някои нововъведения в тенденцията, които залагат на ярост. Тези модели поли трябва да се носят с прости аксесоари, с тениска в плътен цвят, маратонки и акцентът да пада на накитите. Един такъв може да е огърлица.

Завръщането от 90-те

Полата на жартиер беше голям в 90-те години и е носена от много знаменитости и след това време. Кортни Кокс, дори носеше такъв модел пола с презрамки в началото на сезона на приятели.

Scroll to Top