7 случайни факти за подовите настилки

ламинат, паркети, подова настилкаВярвате или не, съществува богата история, която може да се научи за подовите настилки. След това ще сте подготвени и за паркет tarkett.

Знаеше ли, че:

Едно лице може да отдели около 1,5 милиона люспи от кожата на всеки час, повечето от които се озовава на пода или в килимите. Разберете как да освежите ламинат в дома.

Ако не е била измислена прахосмукачката, килимът можел да спечели топ класацията по мръсотия в цялата година.

За първи път израза „да почистим под килима“ е отбелязано през 1963 г.

Разпръскването на сол по килима е ефективен начин да се отървете от кални отпечатъци. Съхранявайте го в продължение на един час и след това го изтеглете с прахосмукачка.

Вакуумът в прахосмукачката е изобретен след метене на машина по улицата. Вижте изгодни и качествени аксесоари на този адрес.

В 20 -ти век, прахосмукачките били толкова големи, че били необходими 3-ма души, за да ги използват и избягат хвърлянето на въглища.

За да премахнете восък от килим, поставете хартиена торбичка над района и използвайте с гореща ютия, за да се стопи. След това се придържайте към кафявата хартия.

От тези 7 кратки малки факти, едва ли може да сте сигурни, че знаете точно какъв паркет да си вземете, но със сигурност сте по-информирани

Ако те са успели да грабнат вниманието ви, то навярно сте научили нещо ново за подовите настилки. Има толкова много други ресурси, които могат да отговорят на редица ваши въпроси. Ако сте готови и откъм бюджет, история и това как да получите най-добрата възвръщаемост на инвестициите, то стартирайте проекта вашия нов дом. Вижте още 2 правила за композиция на детайлите в дома.

Scroll to Top