Как да направим малкия двор да изглежда по-голям

Как да направим малкия двор да изглежда по-голямКрасивата градина понякога изглежда трудна за поддържане в малко пространство, но не е нужно да се жертва изтънченост. Ако вашият двор или градина има всякакви размери може да бъде релаксиращо пространство и да осигури бягство от стреса. Това е всичко за един добър дизайн.

Един от най-добрите начини да се създаде илюзията за пространство е като се създават форми. Геометрични форми маркиращи граници, създаващи пространства и фокус. Така централната пътека може да се направи по-дълга или по-квадратна, може да създаде усещане за модерен двор. Комбинацията от линии, ъгли и прости форми създава чист, подреден поглед.

Използвайте бетон, за да създадете оформени градини, направени от камъчета и камъни. Създавайте различна текстури с повдигнати вътрешни дворове, които ще запазят усещането за пространство.

Малките пространства и градския живот вървят ръка за ръка. Дори и най-дружелюбните на съседи искат личен живот понякога. Всеки има нужда от спокойно място за почивка и рестарт, и няма по-добро място от градината. Вместо изграждане на по-високи огради, растителност с бамбук може да бъде една чудесна ограда или в букети в контейнери. С жива ограда е чудесен начин да се осигури сянка в малко пространство.

Превърнете малък двор в живот на открито пространство. Това място е идеално за вечеря и отмора по всяко време на деня и нощта.

Създаване на атмосфера, в която да се чувствате приключенски, може да допълните със свещ или фенери. Те могат да се използват навсякъде.

Научете още за:

Фирма за извозване FORI.EU;

 

Майстори за демонтаж на мебели MAYSTORI.COM;

 

Цени на ТОВАРНИПРЕВОЗИ.COM

 

Scroll to Top