Защо получаваме акне – козметика, медицина и бабини рецепти в едно

Защо получаваме акне – козметика, медицина и бабини рецепти в едноГрозните образуване на кожата на жената в повечето случаи са свързани с проблеми в организма. За да се отървете от акне трябва да се премахнете причината за появата им. Всички медикаменти и козметика, които се прилагат върху кожата, могат да дадат временен ефект, така че е необходимо да се анализира цялото тяло, за да се намери проблема и да бъде отстранен.

За да се определят причините за акне, трябва да се обърне внимание на възрастта. В юношеството акне се образуват поради хормоналните промени на тялото. Има специална козметика за мазна кожа и акне. Тя може да помогне в случая. Важно е също така да се разбере, че лечението на акне включва пълно отхвърляне на декоративната козметика. Само в този случай резултатът ще бъде „на лицето.“

Какво прави традиционната медицина?

Учени и естетите правят пряка връзка между появата на акне и неизправност на вътрешните органи. Нашите прабаби обаче са знаели, че появата на акне в определено място е свързано с определено заболяване на органи. Трябва да се отбележи, че някои от мъдреците на Изтока също се смята, така че ако не могат да се премахнат пъпки по прост начин е необходимо да се привлече вниманието към областта на честа поява на акне.

Според традиционната медицина, ако пъпките се образуват в областта на челото, това говори за заболяванията на жлъчния мехур. Появата на акне на веждите показва заболяване на червата. Честото и обилни обрив по носа подсказва превъзбуден нервна система, стрес, умора. Подобни лезии могат да бъдат свързани с редица проблеми с черния дроб. Тук може да откриете всичко, от което се интересувате.

Scroll to Top