Арсенал козметика срещу стареене на кожата и още

Днес съвременната козметика залага на продуктови линии с доказано име. С годините за тях са работили много учени, изследователи, дерматолози, които са открили най-адаптивните към днешните условия на живот съставки, които да се борят с белезите от предстоящата старост.

Никой не твърди, че има козметичен крем, който може да дари вечна младост, но правилната грижа и добре подбраните козметични продукти могат да забавят естествените процеси на времето. Такъв е и хидратиращият крем atache.

Съществуват и много процедури, които се прилагат в козметичните салоните, но които струват твърде скъпо за болшинството.

Недостатък на тези козметични процедури е, че кожата може да свикне да получава наготово храна от външната страна и отказва да изпълнява самостоятелно тези функции. Както можете да си представите, ако не се повтаря инжектирането под кожата, състоянието може да се влоши.

Фото подмладяването е друг метод на съвременната медицина. При него клетките се поддават на импулсивна светлина радиация, при която започва процес на възстановяване и развитие самостоятелно на разтегливи тъкани. Този процес е нежен към процеса на кожата и помага за премахване на малка група, но все още не може да бъде подходящ за структурата и индивидуалността на всеки организъм от това и зависи крайния резултат.

Друг „борец“ срещу бръчки на мимиките е органичната киселина. Това е киселина базирана на маски, които дават резултат ден след употреба. Разбира се дори тези маски изискват повторно прилагане.

Най-лесен и естествен метод за справяне с мимическите бръчки е постоянната, ежедневна грижа прилагана у дома с подходящо избрани козметични продукти от продуктова серия.

Scroll to Top