Видове модни шалове

Шаловете получават нерегламентиран достъп в света на модата. Те по право са стилен аксесоар, който радва както мъже, така и жени. Най-голямото им предимство е, че не само топлят, но и са удобни. Шаловете са в състояние да се трансформират, да създават ярки и стилни личности.

Ако се нуждаете от повече информация как се носят шалове, вижте следните насоки: http://fashioncolors.eu/online-moda/damska-moda/какви-цветове-ще-са-актуални-през-2017-г.

Дълги и широки шалове, с щампи и ресни – те са на модата във всички нюанси на кафявото от тъмен шоколад до мляко. Могат да се носят усукани около талията вместо колан, омотани около дружката на чантата или около врата, традиционно. Особено стилно ще изглежда облеклото, ако се преметне през рамо и краищата се крият под колана.

Универсалният шал си партнира по материи и цвят с ръкавици и шапка.

Модна пелерина – в комбинация с високи токчета, обувки, рокля с деколте и розов шал розов ще създаде приятна сянка.

Ако искате да носите шал всеки ден, обърнете внимание на практически, изисквания на модел.

Изборът на шал може да е насочен към лек плат, кожа, с шарка, трикотаж или украса с щампи. Погледнете нещата от гардероба и съчетайте с останалите тоалети.

Пелерина – имайте предвид, че голямата пелерина не е подходяща да създаде празнично изображение.

Следвайте модни тенденции, избирайки наметало. За да сте сигурни в избора погледнете в модните списания и разберете какви цветове ще са най-подходящи за вашия гардероб.

Scroll to Top