Озеленяване и разкрасяване: 3 идеи за декорация на дома

Използвайте подреждането на пресни растения, за да увеличите екологичния фактор на дома си.

Сега е време да добавите красивите зелени докосвания към дома си, съобразете всичко с околната среда, с устойчиви техники за декориране. Добра новина: По-лесно е, отколкото може да си помислите, да направите избори, които е толкова добър за планетата, колкото и за вашето усещане за стил.

Украсете естествено

Независимо дали предпочитате скулптурни, абстрактни аранжименти на свежи клони или весел цъфтеж в теракот, използвайки растения, за да добавите цветове и интерес към вашия декор, може да продавате масово произведени за уникални екологични декорации, а като бонус: Свежите растения подобряват качеството на въздуха в помещенията, което прави дома ви по-здравословен.

Вместо да си купувате мебели, произведени от материали, произхождащи от кой знае къде, направите нещо сами. С малко шкурка, нова боя, ярки тъкани и малко време и енергия ще може да превърнете мръсните маси за кафе в красиви пейки, износените порцеланови шкафове в изложбени зали и уморени столове в любимото място за цялото семейство.

Ако не можете да направите сами обзавеждане или декор, проверете местните магазини за готови решения. Лесно бихте могли и да се отървете от старото обзавеждане като наемете фирма за извозване на мебели в региона на София.

Добавете към картината малко нова керамика или картини до маси или шкафове и направете артикулите. Зеленият дом може да стане лесно и модерни в еко-домове и по екологичен начин.

Scroll to Top