Стилни съвети за жени над 30 години

Жената на 30 преминава в нов етап. От тийнейджърските щури години, дамата навлиза в зрялата възраст. Със смяната на това време се сменя и гардероба. Какъв стил дрехи да избират жените и как да изграждат модния имидж, нека научим сега:

  1. Красива рокля – това е най-малкото, което може да направите за своето тяло. Малката черна рокля трябва да присъства в гардероба ви. Ако сте успели да намерите най-точната рокля, която съвпада с тялото и тена, тогава носете я по-често. За празнични събития можете да изберете тъмносин, червен и сребрист, сив тон. Ако харесвате дискотеки, можете да изберете и комбинацията от плътно прилягаща туника със стилни колани, за предпочитане с тъмносин или черен тон. Съчетавайки това: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/rokli/рокля-в-смарагдово-зелено-с-черни-дант, с подходящите обувки с тънък и висок ток ще създадете неустоим външен вид. Плетените рокли са друга чудесна идея за по-студен сезон. Тя трябва да бъдат креативни и да ласкаят формата на тялото. Също така трябва да изберете подходящите чорапи и да ги съчетаете с подходящите ботуши.
  2. Уникалната пола с дължина до коляното и модел тип молив е една от най-универсалните и готини варианти и за да имате най-голямо разнообразие от решения. Варианти в класически нюанси, като тъмносиньо и черно могат да се включат в бели ризи с черни поли моливи, докато дуото на бяла риза с червена пола ще създаде ефективна атмосфера. Може да пъхнем ризата в полата или просто да я оставим навън и да подчертаем с широк кожен колан.
  3. Опростен модел бяла риза в тон с универсални и класически комбинации са в интересни аспекти и външен вид. http://trevka.com/2017/09/18/абсолютните-неща-които-не-трябва-да-из.
  4. Още едно нещо, което определено трябва да имате е чифт разкошни обувки, които ще съответстват на всяка комбинация и вид. Класическите черни обувки винаги са най-ефирни образци. Универсалността им е, че независима от това, което подбирате. Те изглеждат страхотно както със сини дънки, така и със скъп костюм.
  5. Качествено червило, отговарящо на тона на кожата е следното нещо, за което бихме искали да говорим. Това, което трябва да обърнете внимание е начинът, по който лежи на устните. Дори ако все още не сте намерили своя универсален и идеален тон, не трябва да спирате търсенето.

 

 

 

Scroll to Top