Почистване на детска стая – бързи решения за всеки

Ако имате малки деца и се налага да проектирате детската стая, сега е момента да планирате някои детайли. В началото децата са малчугани и размерите на детско обзавеждане позволяват много импровизации, но не след дълго се налага да сменяте мебели. За да не се получава претрупване в помещенията, предвидете мебели, които да са адаптивни към детско-юношеска, а не към бебешка серия.

Ето, кой може да ви е от полза за извозване на старите мебели: http://evro5.com/izvozvane-stari-mebeli-sofia.

За да разширите пространствата, предвид по-големия размер на мебели, които новите такива ще заемат, предвидете скрити и практични места за съхранение. Независимо дали децата ви са в детската ясла, детска градина или ученици, винаги ще има играчки, предмети и проекти, които да стоят разхвърляно из стаята. Ето, защо е добре да организирате периодично почистване, а ежедневната подредба оставете за най-малките. За целта им осигурете:

Кошници

Може да използвате изтъкани кошници или екземпляри от плътна тъкан с апликации. Детето лесно ще ги придвижва из стаята и не е трудно да намерите любимата си играчка, защото те са събрани заедно, но винаги са видими.

Препоръчваме да използвате няколко кошници с различни цветове или обеми: това ще помогне на детето да разпространява играчки по видове, размери или форми.

Дървени кутии

Подобно по необходимостта ще бъде във фермата, ако живеете в частна къща, а ако не – могат да бъдат направени от шперплат със собствените си ръце. Този материал е лек и практичен, екологичен и съвместим в работата, освен това ще изглежда страхотно в интериора на детската стая.

Заслужава да се отбележи, че повърхността на шперплата може да остави трески в нежната бебешка кожа, следователно, кутии с играчки, трябва внимателно да се шлайфат и след това лакират. Не забравяйте да прикачите колелата до дъното на кутията – така че стаята да е в състояние да се движи без усилие, а ръцете на децата да достигат лесно до всеки кът.

Контейнери

Те могат да бъдат направени от различни материали: плат, зебло, бои, пластмаси, картон и др. Децата обичат тези неща – един от външния им вид може да донесе усмивка, защото вътре оцветени кутийки са най-вълнуващите и ценени играчки.

Големите идеи за съхранение на малки части дизайнери, кубчета и други елементи са винаги загубени – това е прозрачни контейнери с тесни капаци. Чрез стените на тези капсули може лесно да се види съдържанието му, а така ще е лесно намиране на необходимата играчка.

Разберете и за почистване на апартаменти, а когато се налага дори наемете фирма.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top