Фън Шуй при почистване и извозване на отпадъци

Почистване и извозване на отпадъци за да обзаведем спалнята по Фън Шуй

Почистване и извозване на отпадъци е полезен начин, преди да обзаведем спалнята по Фън Шуй. Повечето от нас намират за невъзможно да променят или драстично да възстановят своето място на пребиваване. Има обаче различни начини за хармонизиране на домашната среда.

Ако искате да използвате древното изкуство, за да укрепите семейната си връзка, трябва да следвате няколко прости правила. Такива са ни предоставени от фирма по почистване и извозване на отпадъци. Те ще позволят на двамата да се отървете от негативната енергия в любовното гнездо. И помнете: тази енергия е способна да провокира кавги и загуба на разбиране, пристъпи на гняв и нетърпимост, разрушаване на любовни отношения. Фън Шуй ще помогне да се избегнат тези проблеми.

  1. Леглото

Централният елемент на спалнята! Можем да кажем, че това е истинско бижу на място за спане! Местоположението на леглото е изключително важно. Не се препоръчва да поставяте главата на леглото до прозореца. Това създава енергиен дисбаланс, но ако през нощта прозорецът е прикрит с плътна платнена завеса, тогава тази опция е приемлива. Не е позволено да инсталирате легло с табла в ъгъл. Понякога обичаме да „дизайнираме“ изящно. Не забравяйте, че ъглите по принцип са смъртоносно място за живия организъм, независимо дали е човек или растение. Ъгълът е стагнацията на енергията. Помните ли израза „в ъгъла“? Ето го направо от нашата серия.

Ако тези „ръбове“ от ъгли гледат директно към вас и вашия партньор, тогава те започват да оказват натиск, върху връзката ви. В този случай трябва или да извадите леглото изпод „обстрела“, или да окачите декоративен кристал или вятърни камбанки на тавана над този ъгъл. Квадратните колони или квадратните интериорни предмети, които не са притиснати към стените, имат подобен отрицателен ефект, който може да бъде неутрализиран с идентични методи.

Също така е нежелателно кракът на леглото да пада върху входната врата или вратата към съседната стая. По този начин ци, идваща отстрани на вратата, буквално ще помете вас и вашия мъж от леглото на любовта. Ако преместете леглото така, че вратите да са отстрани, или блокират потока на Чи с параван. Това като опция може да е рафт за книги. Фън шуй гледа много благоприятно на присъствието на книги в спалнята. Най-доброто разположение на леглото трябва да е близо до празна стена, с табла до нея и табла до друга стена или прозорец.

И така, що се отнася до огледалото, нека ви го кажем авторитетно – въпреки факта, че някои източници допускат наличието на огледало в спалното пространство, според специалистите от sofia.bg.services би било по-добре, то все пак да намери място в друга стая или поне не срещу долната част на леглото. Нека замълчим за огледалния таван – придворно вулгарен прием! Ако се нуждаете от Почистване и извозване на отпадъци, не се колебайте да посетите сайта.

  1. Неподходящите неща

Портрети на починали хора, стари снимки и писма – без коментар. Аквариум, вътрешни фонтани и дори картини, изобразяващи морска атмосфера, символизират елемента на водата и просто ще „отмият“ всички видове енергия – от сексуална до психологическа. Казано на кратко – няма да имате взаимно разбиране. Стайните растения не само са забранени, но трябва внимателно да проучите, кое от растенията има женска и кое мъжка енергия.

Така че „мъжките“ растения са извън спалнята. И по отношение на домашните любимци Фън Шуй е лоялен – кучетата и котките не извличат кислород от въздуха или енергия от хората. Но тук това е по-скоро естетически момент, отколкото езотеричен. Някой не понася вълна, дори на пода в спалнята, да не говорим за опашки в леглото, а някой обичат да спят, прегърнали куче или котка. Кожите и рогата на мъртви животни, както и техните изображения, не трябва да бъдат в спалнята на Фън Шуй – всичко това е мъртва и агресивна енергия.

Както си спомняте, всичко остро е враг на Чи

Ето защо, когато избирате елементи за декор – свещници, лампи, стойки за пръстени на тоалетна масичка и т.н. – избягвайте остри върхове. И разбира се, телевизорът, компютърът и другите електронни джаджи, пълни с електромагнитно излъчване, няма да донесат нищо добро в атмосферата на спалнята.

  1. Хармоничните малки неща

Лампи със заоблен абажур и дифузна светлина, свещи (в идеалния случай, ако са от естествен восък), ароматни лампи, полупрозрачни завеси на прозорците, възглавници (в този случай не е нужно да се притеснявате за ъглите, формата и мекотата на тези аксесоарите изглаждат остротата на ъглите) – тези елементи ще придадат на спалнята завършен вид и комфорт.

Разбира се, в професионалния фън шуй има много повече тънкости и ако смятате, че е необходимо да направите всичко 100% правилно, по-добре е да се свържете със специалист. Но все пак вземете под внимание нашия основен съвет – така че връзката ви да е възможно най-хармонична. Като цяло вярваме, че искрената любов работи по-добре от всеки фън шуй!

Източник: https://www.sofia.bg.services/pochistvane

Scroll to Top