Брилянтен трик за почистване

Търсите трик за почистване, а знаете ли, че съществува напитка, която повечето хора по света обичат? Именно тя идва на помощ, когато става въпрос за почистване на къщата.

Какъв трик за почистване можем да предложим

Сигурно я имате в хладилника в момента, а малчуганите едва ли искат да се разделят с нея, особено на обяд. Става дума за сок. Той помага много добре да измиете фугите на плочки и фаянс. Можете да се откажете от скъпите продукти в супермаркета без притеснение! Ето още подробности за този трик за почистване, който всяка домакиня трябва да знае, а ако се интересувате от актуалните цени за почистване София, винаги може да се информирате следвайки линка.

Полезен домашен трик: как да почистите фугите на плочки и плочки с напитка?

Комерсиалните решения понякога сякаш не работят и освен, че губите време с тях и не успявате да почистите, както искате, губите и парите, които сте оставили по магазините.

Много домакини са изключително внимателни към детайлите, особено ако в дома има и малки деца, които прекарват повече време на пода, когато играят или се учат да ходят.

Плочките и фугите може да се почистят добре, но със сигурност мръсотията помежду им може да ви затрудни. На малките места се събират бактерии и мръсотия. Има обаче прост и евтин начин да направите пода да изглежда грандиозно.

Всички знаем, че газираните напитки са бомба със закъснител за нашия организъм, поради което специалистите не ги препоръчват. Много изследвания са доказали с течение на времето вредното въздействие на соковете върху нашите органи.

Въпреки това, те могат да бъдат полезни в други сценарии, т.е. почистване на дома. Известният и сладък черен сок бързо отървава от мръсотията между плочките.

Как да постъпите?

Неговата киселинност е идеална за петна по домакински предмети. Оставете няколко капки от споменатата напитка върху желаните зони, след което изтъркайте всеки ъгъл със стара четка за зъби.

Избършете накрая с влажен моп или кърпа и ще забележите разликата. Можете да използвате същия трик, ако сте разлели масло на пода или ако имате грозни петна по коридора.

Наред с това можете да забравите за петната от мастило или следи от писалка, които се оказват върху килима или други предмети в къщата, ако използвате киселия сок. Поставете напитката върху петното и избършете добре. Оставете да действа 1-2 минути, след което избършете отново със сапун и вода.

Източник: chistachi.bg

Scroll to Top